hellendoornse franchisehouders nemen marskramer raalte over

Niet alleen voor de inwoners van Raalte goed nieuws, ook voor enkele medewerkers. “Martine en Suzanne blijven in de winkel in Raalte werken. Suzanne werkt al 22 jaar in deze winkel en beide dames komen uit Raalte.”

Fleming en Petra hebben klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ze zullen de winkel dan ook niet alleen overnemen, ze zullen er zelf ook dagelijks zijn. Petra: “Ik zal zelf 4 dagen per week in Raalte zijn, Fleming 1 dag. Ik ben zelf geboren in Luttenberg, precies tussen Raalte en Hellendoorn in. Je kunt dus zeggen dat de cirkel weer rond is.”

De officiële overname is op 22 januari. Petra en Fleming willen de maand februari gebruiken om de winkel naar eigen inzichten te veranderen: “Daar gaan we uiteraard de tijd voor nemen. Het is niet zo dat de winkel direct compleet wordt omgezet. Het zal in stapjes gaan. Zo wordt de hoek ‘Luxe’ met woondecoratie-artikelen verder uitgebreid. En er komt een eigen website, staging2.marskramerraalte.nl, waarop onder andere de actuele folders en eigen aanbiedingen komen te staan. Het is voor ons belangrijk dat Marskramer Raalte zijn vertrouwde positie in het dorp blijft behouden. Een gezellige winkel, waar iedereen welkom is om een kijkje te nemen. Waar de klant terecht kan voor huishoudartikelen, waaronder de bekende A-merken, professioneel advies en natuurlijk de service en garantie van de Marskramer Groothandel. We hebben er enorm veel zin in!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.