Home / archiefcentraal / hans de kort merkwaardige brieven gemeente raalte over landjepik

hans de kort merkwaardige brieven gemeente raalte over landjepik

Deze opmerking zorgde voor verbazing bij Hans de Kort. “Het eerste antwoord was weer eens een gebruikelijke dooddoener: er is weliswaar geen enkel onderzoek naar verricht, maar van landjepik is in Raalte niets bekend.”

De gemeente Raalte kwam later met een aanvulling op de eerste reactie, toen bekend werd dat er in Raalte toch voorbeelden zijn van ‘Landjepik’. “We zijn er inderdaad van op de hoogte dat dit speelt. De melder heeft het hier over percelen langs Haansweg, Ramelerdijk, Broeklanderdijk en Ramelerveldweg.”

Het college denkt niet dat het fenomeen op grote schaal in de gemeente voorkomt. Het zal wel worden geagendeerd voor de werkgroep ‘Groene Agenda’. “Mochten we op basis van dit overleg tot de conclusie komen dat deze praktijk op grote schaal voorkomt, dan zullen we dit alsnog aan u (De Kort, red.) communiceren, gekoppeld aan een advies om nader onderzoek te verrichten naar de aard en omvang van het probleem en de mogelijke oplossingen.”

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.