go ahead eagles boekt ruime oefenzege in diepenveen

Bij de Eagles begonnen de defensieve huuraanwinsten Robin Buwalda, Mauro Savastano en Levi Opdam in de basis. Verder zagen de toeschouwers de bekende namen aan de aftrap. Veel tegenstand kon de Hoofdklasser uit Apeldoorn niet bieden, want halverwege keek de ploeg van trainer Jürgen Schefczyk al tegen een 4-0 achterstand aan.

Na rust gingen de Deventenaren onverminderd door met scoren. De marge liep op tot zeven treffers, voordat CSV Apeldoorn een eretreffer mocht maken. Uiteindelijk klonk het eindsignaal bij de stand van 7-1. Een mooi moment voor het Diepenveense publiek was de invalbeurt van Sam Beukema (19). Hij speelde tussen 2005 en 2009 in de jeugd van Diepenveen, voordat hij overstapte naar de Eagles.

Vrijdag 12 januari hervat Go Ahead Eagles de competitie met een uitwedstrijd tegen NEC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.