Home / archiefcentraal / go ahead eagles boekt ruime oefenzege in diepenveen

go ahead eagles boekt ruime oefenzege in diepenveen

Bij de Eagles begonnen de defensieve huuraanwinsten Robin Buwalda, Mauro Savastano en Levi Opdam in de basis. Verder zagen de toeschouwers de bekende namen aan de aftrap. Veel tegenstand kon de Hoofdklasser uit Apeldoorn niet bieden, want halverwege keek de ploeg van trainer Jürgen Schefczyk al tegen een 4-0 achterstand aan.

Na rust gingen de Deventenaren onverminderd door met scoren. De marge liep op tot zeven treffers, voordat CSV Apeldoorn een eretreffer mocht maken. Uiteindelijk klonk het eindsignaal bij de stand van 7-1. Een mooi moment voor het Diepenveense publiek was de invalbeurt van Sam Beukema (19). Hij speelde tussen 2005 en 2009 in de jeugd van Diepenveen, voordat hij overstapte naar de Eagles.

Vrijdag 12 januari hervat Go Ahead Eagles de competitie met een uitwedstrijd tegen NEC.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.