gewoon carolien welkom 2018

Ontmoetingen waardoor ik geïnspireerd ben om nog beter te luisteren, te onderscheiden, zodat ik nog meer te bieden heb. Ervaringen vanuit mijn ware aard, waardoor ik nog vollediger gebruik mag maken van de mogelijkheden die wij als mens op aarde hebben. Ik heb verdieping gekregen in ervaringen en mogelijkheden die ik al had, waardoor er meer en nog makkelijker mensen zich ook lichter gaan voelen.

In de twintig jaar dat ik nu mensen via de praktijk mag begeleiden, zijn mensen die jaren terug kwamen ook gegroeid in ontwikkeling. Zij zeggen dat ze nu hobbels op de weg gemakkelijker kunnen nemen, dat ze zich blijer en energieker voelen. Een mevrouw zei van de week dat ze nu bij haarzelf beter kon onderscheiden waar ze een echt gevoel van angst heeft (en die kan ze vrijgeven) en wanneer er een oude ingebeelde beleving uit haar cellen komt. Voor haar is dat een belangrijk onderscheid. Een inbeelding is geen signaal vanuit haar Ziel (Zelf). Als ze haar Zelf volgt, ervaart ze rust en vreugde, geluk.

Maar ook vragen, zoals afgelopen week nog van buurman en medecolumnist Lauk Bouhuijzen -in dit geval via mijn man Eric Jonkman van de Houthakkersroadshow- of Eric gelooft wat ik schrijf. Eric vertelt dan dat hij niet alles leest, maar dat bij de columns die hij leest, hij weet over wie het gaat. En wat is geloof? Als je iets ervaart, dan weet je het. Als we zaken leren op school, dan is het voor de meeste mensen nodig om praktisch te maken waar en hoe de leerstof gebruikt kan worden. Anders ben je de leerstof zo weer kwijt.

Maar ja, soms is het zo lekker om niet zichtbaar te zijn, is het moeilijk om met de weerstand om te gaan. Misschien ook voor Lauk Bouhuijzen. Het lijkt lekker om weg te kruipen, maar kan soms ook pijnlijk zijn. Dan nodig ik je uit om moedig te zijn, om voorzichtig weer meer je innerlijk te ervaren. Je komt er dan misschien achter dat je nog mooier, groter, in elk geval anders bent dan verwacht. Ik hoop dat ik je in 2018 weer kan inspireren op jouw pad naar meer vitaliteit en gezondheid.

Misschien wil je (gratis) kennismaken. Vragen die je hebt, kun je stellen via info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.