gestrand in lierderholthuis op de planken

Wanneer plotseling de stuurse varkensboer verschijnt, neemt het verhaal een wending. Ze doen de ene vreselijke ontdekking na de andere. En zo verandert hun gezellige weekendje weg in een nachtmerrie. Iedereen is welkom om te zien hoe dit allemaal tot een einde gebracht wordt. Het stuk is geschreven door Mary Bakker-Schoon. Regisseur is Annie Linthorst. Spelers zijn Monique Dijkstra, Gerard Elshof, Madeleine Elshof, Karin de Graaff, Elles Horstman, Patrick Nauw en Benny Ramaker. Souffleuse is Brigitte Haverslag, toneelmeester Elles Jonkman.

Iedereen is welkom in Dorpshuis Lierderholthuis. Met natuurlijk na afloop van het stuk een verloting met mooie prijzen. Zowel vrijdag 26 als zaterdag 27 januari aanvang: 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Toegang 6 euro voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen 3 euro. Dit is inclusief koffie, thee of ranja voor aanvang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.