gerard huisman wint clubfestival zoomout

Behalve drie uitnodigende vakantiefilms met als onderwerp Kroatië, Interlaken en Barcelona, was er een fantasierijk verfilmd fabeltje van Remco Campert , een stoer filmverslag van het Truckstar-festival in Assen en een documentaire over de IJssellinie bij Olst te beoordelen.

Laatstgenoemde, gemaakt door Gerard Huisman, beoordeelde de jury als winnaar van de trofee. Door de goede uitleg omtrent het doel van de IJssellinie en de bijbehorende levendige beelden van een zomerse Open Dag kreeg men een idee van de uitwerking van deze geheime onderneming tijdens de Koude Oorlog, eind jaren vijftig.

De leden gaan zich weer voorbereiden op de volgende editie in november 2018, want de Alfons Slag-trofee is een begerenswaardig object: bij drie maal een overwinning is de trofee officieel in bezit van de filmmaker.

Zie voor verdere informatie staging2.zoomoutheino.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.