Home / archiefcentraal / expositie daniel weijl

Daniël Weijl, 81-jarig kunstenaar uit Wesepe, exposeert met een overzicht van zijn oeuvre in het gemeentehuis van Wijhe. Zijn werken zijn te bekijken tot 25 april. Een retrospectief van zijn werk vanaf de zestiger jaren tot heden ten dage.

expositie daniel weijl

De meest recente werken kenmerken zich door een vriendelijk abstract karakter, met kleurstellingen die zacht en naturel van aard zijn. Vorm, kleur en ritmiek van de natuur zijn voor Daniël Weijl een belangrijke inspiratiebron.

De expositie is vrij toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Wijhe aan het Raadhuisplein 1. Voor contact: Anneletty Schumacher 06-23740901. Meer informatie: www.daanweijl.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.