Home / archiefcentraal / esther groenenberg treedt op in hoftheater

De Zwolse Esther Groenenberg is volop bezig met haar theatertour A Tribute to Carole King. Tijdens haar tour slaat ze Raalte niet over. Op zondag 18 februari treedt ze op in het HOFtheater.

esther groenenberg treedt op in hoftheater

Carole King is onder meer bekend van hits als A Natural Woman, You’ve Got a Friend en The Loco-motion. King’s meesterwerk Tapestry uit 1971 staat centraal, aangevuld met talloze hits die ze schreef voor andere artiesten en uiteraard de muziek van haar soulmate James Taylor. Met haar drie begeleidende topmuzikanten roept Groenenberg de sfeer op van de fameuze nachtclub The Troubadour, waar Carole King kind aan huis was en geeft de zangeres zo het eerbetoon dat ze verdient.

Met haar loepzuivere stem, haar spontaniteit en heldere blik, neemt Esther je mee in de muzikale wereld van Carole King. Een middag vol muziek en klasse, waar je met genoegen op terugkijkt. Zondag 18 februari staat ze om 15.00 uur in het HOFtheater. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.