eerste verlies tdt salland ct

De Raaltenaar Johan Bulstra scoorde het eerste punt door een remisecombinatie. Heetenaar Gerrit Visscher vergat even de eis van zetcontrole en verloor. Gelukkig slaagde de Broeklander (Beemte) Fred van Amersfoort via een lichte combinatie erin de stand weer gelijk te trekken, onmiddellijk gevolgd door een remise van de Steenwijker John Folkers (4-4). De Vroomshoper Hilco Braakman kwam tegen de sterkste speler van DC Lelystad te zitten en moest met lede ogen toezien hoe zijn lange vleugel werd verorberd. Toch was het de Apeldoorner Hans van Hal die in een klassieke stand zijn opponent verschalkte (6-6). Toen was de koek ook zo’n beetje op, want de Deventenaar Dick Halma en de Raaltenaar Ab Steenbergen moesten capituleren. De Deventenaar Theo Olde Hanhof kon niet verder komen dan remise, maar na een slimmigheidje van zijn tegenstander Sam Pryor moest ook de Colmschatenaar Jan Preuter nog in verlies berusten.

Het Sallands damteam raakte hiermee zijn gedeelde eerste positie kwijt en is nu derde. Ze kunnen het op zaterdag 20 januari 2018 in Het Wapen van Wesepe weer rechtzetten door de nummer 2 uit Harderwijk te verslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.