een diepe buiging voor alle vrijwilligers en actieve inwoners van de gemeente olst wijhe

Naast het uitspreken van de waardering, is er een middag vullend programma opgezet door Vrijwillig Actief (onderdeel van ut Huus) en Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe.

Wie is het meest veelbelovende cultuurtalent en wie verdient het om de cultuurmuze van Olst-Wijhe te worden? U hoort het bij de prijsuitreiking van de cultuurprijzen. Cultuur aan den lijve ervaren? Doe mee met de workshop buikdansen! Liever iets rustiger aan doen? Zet uw zinnen op de bingo en ga er vandoor met de prijzen van Winkel van Daar. Of heeft u meer lef en durft u het aan om mee te doen aan het spijkerpoepen?

Het thema is ‘hier en daar’. Nederlandse hits van hier kunt u uit volle borst meezongen met Minie & Dinie (zuiverheid niet gegarandeerd). Meer interesse in de wereld over onze landsgrenzen, doe dan mee met muziek van daar. Professioneel neergezet door de AfroMixBand en Fennie Koning. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u lekkernijen proeven van Daar en van Hier. Van Nederlandse roggebrood met haring tot Syrische hapjes. En tot slot zijn er oer-Hollandse spelletjes. Kortom, voor jong en oud, sportief of niet sportief, passief of actief, cultuurminnend of cultuurbarbaar; een gegarandeerd gezellige middag voor iedereen.

Aanmelden
Aanmelden is fijn in verband met de catering en kan tot uiterlijk woensdag 17 januari via: staging2.uthuus.nl 
Klik op de dikke duim, meld je aan en tot ziens op zondag 21 januari om 14 uur in het Holstohus!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.