duizend vmbo scholieren naar beleef landstede salland 2018

Bij ICT & Technologie werkten zij aan apps en sites. Bij Gezond & Wel verwisselden zij verband en bij Groen & Dier deden zij een gezondheidscheck op een hond en controleerden ze een tractor. Bij Veilig & Beschermd fouilleerden zij elkaar. Bij Handel & Commercie speelden ze een Kahoot en bij Onderwijs & Opvoeding verwisselden ze luiers, liepen ze geblinddoekt en voerden ze opdrachten uit voor rekenen en Nederlands.

Ruimte en aandacht voor iedereen
Organisator Dorine Papa was na afloop heel tevreden over de nieuwe opzet van het evenement: “Voorheen tijdens ‘Beleef Landstede Salland’ konden de scholieren twee opleidingen kiezen om te bezoeken. Nu hebben ze van alle opleidingen kunnen proeven en even kunnen kijken hoe het in de opleiding gaat. Zij konden nu goed ervaren wat Landstede Raalte is en wil zijn: een kleinschalige school met ruimte en aandacht voor iedere individuele student.”

Open huis 
Als scholieren meer willen weten over een opleiding, kunnen ze donderdag 25 januari (aanstaande donderdag) het Open Huis van Landstede MBO Raalte bezoeken, van 16.30 – 20.30 uur aan de Zwolsestraat 63A. Hier kunnen zij (en hun ouders en/of vrienden) meer informatie over de opleidingen krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.