drukbezochte informatieavond over toekomst basisschool korenbloem

Na een welkom door directeur Harry Marissink en Louis Zijderveld namens mijnplein en KOOS lichtte Jean Paul Hofkens van bureau Nul25 het bouwproces en de voorlopige plannen toe. Verder was er een korte presentatie van Erik Teurlings namens de gemeente Raalte over de invulling van het gebied rond de school en toonde architect Daan Josee het voorlopige ontwerp.

Het tweede deel van 2018 zal gebruikt worden om de tijdelijke huisvesting en de sloop te regelen. Het streven is om in 2019 met de bouw te beginnen en als ambitie is uitgesproken om het nieuwe gebouw in 2020 te openen.

De informatiebijeenkomst werd zowel door ouders als omwonenden druk bezocht en men was enthousiast over het voorlopig ontwerp. Later dit jaar zullen de buren worden uitgenodigd voor een vervolgbijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.