drie loopclinics bij vital centre raalte

Op zondagmorgen 18 februari starten de eerste clinics voor de 5 en de 10 km. De 5 km clinic is bedoeld voor de echt beginnende lo(o)per/ster. De 10 km clinic is bedoeld voor de lo(o)per/ster die met begeleiding van de 5 naar de 10 km wil komen. Beide groepen doen de loopscholing en de cooling-down gezamenlijk. De kernopdrachten verschillen echter. Naast de looptraining op zondagmorgen krijgen de deelnemers huiswerk mee. Deze clinics worden afgesloten met deelname aan de 5 of 10 km tijdens de Vital Centre Raalte Run op vrijdagavond 11 mei. De begeleiding is in handen van Ton de Ram en Edwin Veldkamp. Op maandag 5 februari wordt om 19.30 uur een informatieavond gehouden in het Vital Centre.

De lopers voor het langere werk kunnen hun hart ophalen tijdens de clinic voor de Halve marathon van Zwolle. Deze clinic is bedoeld voor de gevorderde lo(o)per/ster en start op zondag 11 maart. Rudy Brinkman en Wilfried Leferink gaan deze clinic verzorgen. De deelnemers moeten zich overigens wel zelf inschrijven voor de Zwolse Halve marathon op zaterdagavond 9 juni.
 
De kosten voor deze clinics bedragen (Inclusief startnummer Vital Centre Raalte Run) 75 euro (50 euro voor leden van Vital Centre). Opgave via: raalte@vitalcentre.nl of bij de recepties van het Vital Centre in Raalte of Heino. Er is een limiet gesteld aan het aantal deelnemers, dus bij belangstelling niet wachten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.