drie jubilarissen dameskoor heilig hart gehuldigd

Het herenkoor kreeg steeds minder leden en dirigent Wim Sibelt had aangegeven te stoppen. Daarna zag het koor geen mogelijkheid meer om door te gaan. Gedurende de viering in de Heilig Hart kerk zongen het dameskoor en het herenkoor voor het laatst gezamenlijk.

Aan het einde werden er drie leden van het dameskoor gehuldigd. Betsy Ogink-Eijkelkamp vierde haar 50-jarig jubileum als koorlid en Gerda Meijer-Koetsier en Trees Langenkamp-Kogelman hun 25 jarig jubileum. Onder toeziend oog van de overige koorleden, familie en overige parochianen mocht voorganger Pastor Butti hen namens de Sint Gregoriusvereniging de versierselen opspelden. Voor Betsy een gouden speld en voor Trees en Gerda een eremedaille in zilver. Daarnaast mochten ze een oorkonde in ontvangst nemen en kregen ze bloemen aangeboden. Na de viering werd het feest voortgezet in het parochiecentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.