Home / archiefcentraal / dikke steen weer een lust voor het oog

Jaarlijks trekt 't Lemels Arfgoed met de DOR-(Dikke steen Ontbloot- en Reinigings)ploeg op de platte wagen naar de Lemelerberg om de dikke steen weer toonbaar te maken. 't Lemels Arfgoed heeft de dikke steen geadopteerd en zorgt voor het onderhoud rond de steen. 

dikke steen weer een lust voor het oog

Er werd ook dit keer flink geharkt en kruiwagens vol blad werden opgeruimd. Het bankje bij de steen is mosvrij gemaakt en een ieder kan nu weer de steen in zijn ware omvang bewonderen en genieten van het prachtige uitzicht. Terug in Lemele werden de noeste werkers onthaald met een kop snert, plak roggebrood met spek en een warme slok.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.