de bevers dames 1 verliest tegen assen

Donderdag hebben we ook goed getraind hoewel we niet compleet waren ging het lekker. Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden was duidelijk. De vorige wedstrijd tegen Assen hebben we maar 56 punten gehaald in vier sets.

Voor de wedstrijd hebben we een korte bespreking gehad.
Ons eigen niveau halen en service druk uit oefenen was de opdracht.
Eva uit meisjes B1 kwam ons weer versterken.

De 1e set waren we direct scherp. We konden goed mee komen tot 8-8, daarna schakelden de dames uit Assen een tandje erbij en konden we de pass niet meer onder controle krijgen. We verloren deze set met 14-25.

De 2de set zijn we ook weer goed begonnen, we kregen de pass weer onder controle en bleven we bij tot 14-15. Daarna kwamen de harde aanvallen die niet te blokkeren en te verdedigen waren door onze speelsters. Hoe graag we het ook wilde het ging niet, we waren niet opgewassen tegen deze harde aanvallen. We verloren deze set met 16-25.

De 3de set moest het gaan gebeuren we starten met een andere opstelling. Sanne mocht haar kunsten gaan vertonen op de diagonaal.
We gingen deze set weer mooi gelijk op tot 9-10. Maar door het goede spel van Assen liepen we achter feiten aan en kwamen ook deze set te kort. We verloren deze set met 14-25.

Dan maar de laatste set zien te winnen om toch nog een punt aan deze wedstrijd over te houden. Het begin was goed, we konden de pass brengen en konden goed scoren. Bij een stand van 4-5 achter stand kwam Eva aan de opslag. Ze scoorde 4 punten achter elkaar met haar sprong service, hierdoor kregen de dames uit Lemelerveld weer vertrouwen. De stand was dus nu 8-5. We bleven steeds 2 punten voor staan tot dat nummer 5 van Sudosa begon te serveren. Het was 11-9 voor de Bevers maar door de goede service die we niet onder controle kregen werd het 11-14. We kwamen nog weer terug tot 18-19 maar konden dit niet vast houden. Ook deze set verloren we met 21-25.

Het positieve van deze wedstrijd is we dat we 9 punten meer hebben gemaakt dan de vorige wedstrijd tegen Assen. We moeten ons deze week voorbereiden op Dynamo Tubbergen zij staan 2de in de competitie op dit moment.

Erik Paarhuis

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.