dansgardefestival olst beentjes van de vloer

Tijdens het dansgardefestival strijden de vele dansgardes voor prijzen in diverse categorieën. Er wordt oa. gestreden om Gemeentebokaal van de gemeente Olst-Wijhe, de “Plus Olst”-bokaal, de Popschool Olst-Wijhe-bokaal en de Aanmoedigingsbokaal van carnavalsgroep “De Droadnaegels”.

De sponsors voor deze bokalen hebben zich weer voor 3 jaar verbonden aan hun bokaal. Een deskundige jury beoordeelt de verschillende garde- en showdansen. Met zo’n 900 bezoekers en deelnemers is het Dansgardefestival één van de grootste pré-carnaval evenementen in de regio en tevens 1 van de grootste indoor sportevenementen. Onder het publiek bevinden zich ook Hoogheden van de deelnemende carnavalsverenigingen. Samen met de supporters ontstaat er dan altijd een bijzondere sfeer in de sporthal.

Het evenement wordt om 12 uur afgetrapt door wethouder Anton Bosch en om ca. 17 uur is de prijsuitreiking door Burgemeester Ton Strien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.