dansgardefestival dit jaar in olst

De deelneemsters variëren in leeftijd van drie tot circa twintig jaar en dansen solo, duo of met een groep. Samen vormen zij een zeer gevarieerd programma waar de toeschouwer kan genieten van het resultaat van veel trainingsuren. De jurering vindt plaats op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Danssport Organisatie (NDO).

Vrijwilligers en het bestuur van dansgarde de Miracle Dancers zijn al weken druk met de voorbereiding van dit festival met bovenregionale uitstraling. Het festival duurt immers de hele dag: van 10.00 tot 16.45 uur. De toegang voor kinderen tot 2 jaar is gratis. Kinderen van 3 tot twaalf jaar en 65-plussers betalen 2 euro. Voor alle andere bezoekers geldt een toegangsprijs van 3,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.