Home / archiefcentraal / dansgardefestival dit jaar in olst

Dansgarde The Miracle Dancers houden op 4 maart voor de 6de keer een dansgarde-festival. Dit keer in een nieuwe locatie in Olst. Tientallen dansers uit verschillende steden tonen hun kunsten in het Holstohuus.

dansgardefestival dit jaar in olst

De deelneemsters variëren in leeftijd van drie tot circa twintig jaar en dansen solo, duo of met een groep. Samen vormen zij een zeer gevarieerd programma waar de toeschouwer kan genieten van het resultaat van veel trainingsuren. De jurering vindt plaats op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Danssport Organisatie (NDO).

Vrijwilligers en het bestuur van dansgarde de Miracle Dancers zijn al weken druk met de voorbereiding van dit festival met bovenregionale uitstraling. Het festival duurt immers de hele dag: van 10.00 tot 16.45 uur. De toegang voor kinderen tot 2 jaar is gratis. Kinderen van 3 tot twaalf jaar en 65-plussers betalen 2 euro. Voor alle andere bezoekers geldt een toegangsprijs van 3,50 euro.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.