d66 olst wijhe ziet dat olstenaren uitstel willen voor opening vliegveld lelystad

Bij de tegenstanders van de stelling waren er twee visies te onderscheiden. Waar de een helemaal tegen de opening van het vliegveld was gaf een ander aan het economisch belang hier voorrang te willen geven. Onder de voorstanders was het meest gehoorde geluid dat eerst de procedure goed moet worden gedaan voordat er een opening kan zijn.

Zoals een deelnemer het zei: “Eerst de feiten kennen voordat je een oordeel geeft.” D66 Olst-Wijhe, dat vorig jaar al een brandbrief hierover heeft verstuurd, is het hier roerend mee eens. Voordat er verder gepraat kan worden over Lelystad moet het ministerie eerst haar huiswerk doen. Zowel de berekeningen als de milieu effect rapportage moeten betrouwbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.