Home / archiefcentraal / d66 olst wijhe start stemtafel geef je mening over vliegveld lelystad

D66 Olst-Wijhe start op 27 januari haar nieuwe initiatief: de Stemtafel. Bij de Stemtafel kan u in gesprek met raadsleden van D66 in gesprek over een stelling. De Stemtafel zal de komende tijd regelmatig in Olst en Wijhe staan. Met de start van de stemtafel komt een lang gekoesterde wens van de Stemtafel-coördinator Thijs Mulder in vervulling: “Sinds mijn terugkeer in de gemeente wilde ik dit concept uitvoeren en nu is het dan ook zover. Een prachtige open manier om met elkaar in contact te komen!”

d66 olst wijhe start stemtafel geef je mening over vliegveld lelystad

Op zaterdag 27 januari staat D66 van 14:00 tot 16:00, met de Stemtafel op het Aletta Jacobsplein in Olst met de stelling: ‘De opening van vliegveld Lelystad moet uitgesteld worden.’

Afgelopen herfst heeft D66 Olst-Wijhe een brandbrief over de opening van vliegveld Lelystad gestuurd. Nu ook in politiek Den Haag beweging richting uitstel komt willen we uw mening hierover vragen. Mocht u niet langs kunnen komen maar toch uw stem uit willen brengen, dan kan u terecht op olst-wijhe.d66.nl of onze facebookpagina.

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.