cursus van roel smit in teken van klassieke muziek

De eerste cursus heet ‘Spoorzoeken in de klassieke muziek’ en wordt gehouden op de donderdagmiddagen 1, 8, 15 en 22 februari van 14.30 tot 16.45 uur. Iedere middag vinden de cursisten langs een denkbeeldig spoor bekende en minder bekende muziekwerken die beluisterd worden. De middagen zijn interactief: er is alle gelegenheid voor de cursisten om met vragen te komen.

Op donderdag 25 januari is er van 14.30 tot 16.45 uur eerst een, niet verplichte, oriëntatiemiddag. Daarbij kan iedereen alvast kennismaken met de inhoud van de cursus. Deelname is voor cursisten gratis. Andere belangstellenden betalen 15 euro. Deelname aan de cursus kost 80 euro, dat is inclusief het cursusmateriaal en pauzeconsumpties.

Aansluitend staat een vervolgcursus gepland van vier middagen. Wie van tevoren intekent op alle acht middagen krijgt de vervolgcursus voor de halve prijs. Maximumaantal deelnemers: zeven. Inlichtingen en opgave (verplicht, ook voor de oriëntatiemiddag): info@roelsmit.com of mob. 06-21597949. Zie ook staging2.roelsmit.com.