cursus in raalte houding en stem een gouden duo

De therapeuten geven tips en adviezen om houding en stem optimaal te kunnen gebruiken. Ze hebben dit al meerdere malen gegeven en het was een groot succes, bleek ook uit de reacties van de deelnemers. Zij konden direct aan de slag met dat wat er was geleerd. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, waardoor er ook veel persoonlijke tips en adviezen worden gegeven. De cursus is bijvoorbeeld zeer geschikt voor mensen in het onderwijs, sportinstructeurs of mensen die presentaties geven.

De cursus is op woensdagavonden 14 en 28 maart en 18 april van 19.00 tot 21.00 uur. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Dorothé Groen-Schulten, logopedist T: 0572 – 362140 E: dorothe@logodiesalland.nl of met Mieke Schaftenaar, oefentherapeut Cesar T: 0572 – 358325 E: mieke@cesar-raalte.nl

Aanmelden kan tot vrijdag 2 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.