coop neppelenbroek in lemelerveld gaat verbouwen

Coop Neppelenbroek wordt compleet gestript en vervolgens voorzien van een nieuwe vloer, plafond, koelingen en nieuwe inrichting. Ondernemer Johan Neppelenbroek: “Alleen de entree blijft hetzelfde, verder verandert álles. De routing wordt logischer en in de vernieuwde winkel is er meer ruimte en aandacht voor vers: de groente- en fruitafdeling wordt bijvoorbeeld fors groter. Hier kunnen klanten straks zelf tomaatjes en walnoten scheppen en losse uien, eieren en aardappelen kopen.”

De afgelopen tijd heeft het Kroonplein een metamorfose ondergaan. Coop Neppelenbroek gaat daar met deze verbouwing in mee. Bovendien is de Coop-formule de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Johan: “Met de aanpassingen is Coop Neppelenbroek weer een moderne supermarkt, klaar voor de toekomst. De winkel wordt bijvoorbeeld uitgerust met zelfscan en zelfcheck-outkassa’s, waarmee klanten eenvoudig en snel zelf hun boodschappen kunnen afrekenen. Daarmee bieden we extra winkelgemak.”

Na de verbouwing zal Coop Neppelenbroek bovendien gasloos en deels zelfvoorzienend zijn. De nieuwe, milieuvriendelijke CO2-koelingen zijn voorzien van warmteterugwinning en de 500 zonnepanelen op het dak van de supermarkt zorgen voor een groot deel van de stoomvoorziening.

Online bestellen of pendelservice
Coop Neppelenbroek sluit op woensdag 7 februari om 18.00 uur de deuren. Vervolgens wordt de winkel in twee weken tijd compleet verbouwd. Op dinsdagavond 20 februari is om 19.00 de officiële heropening en de verkoop start weer op woensdag 21 februari om 8.00 uur. Tijdens de sluiting biedt Coop Neppelenbroek dezelfde service als klanten van de supermarkt gewend zijn. Via Coop.nl kunnen zij boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen: ’s ochtends voor 11.00 uur besteld, is de volgende dag thuisbezorgd.

Johan: “Voor klanten die liever niet online bestellen, is er onze pendelservice. Elke dag vertrekt er om 10.00 uur en 15.00 uur voor onze winkel een pendelbusje naar de Coop-winkel in Luttenberg, waar onze klanten boodschappen kunnen doen. Vanzelfsprekend brengt het busje ze ook weer terug naar Lemelerveld. Meer informatie over deze service vinden klanten in de winkel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.