clubkampioen ttv olst 2018 idse de jong

Zoals het spel ook wel eens wordt genoemd, gaat de bokaal ook ‘ping pong’ heen en weer. Na een aantal jaren Javier Buiza was het in 2016 de beurt aan de Idse de Jong. Vorig jaar ging het voor Idse mis en ging de beker opnieuw naar Javier. Dit was voor Idse de reden om dit jaar weer revanche te nemen en de beker opnieuw in bezit te krijgen…. En dat is hem gelukt met een 3-1 overwinning op Javier.

Beide spelers van het eerste team, dus nummers 1 en 2, en ook speler 3 van Team 1 kregen een plek op het podium. Anne de jong werd dit jaar derde. Team 1, dat dit voorjaar voor het eerst Promotieklasse gaat spelen, is vastbesloten deze klasse vast te houden. De vereniging is zeer benieuwd en wenst Team 1, net als alle andere teams, veel succes deze voorjaarscompetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.