Home / archiefcentraal / clubkampioen ttv olst 2018 idse de jong

Na een gezellige donderdagavond en zaterdagmiddag heeft de tafeltennisvereniging in Olst de clubkampioen van 2018 uitgeroepen. Idse de Jong trok na een spannende strijd aan het langste eind.

clubkampioen ttv olst 2018 idse de jong

Zoals het spel ook wel eens wordt genoemd, gaat de bokaal ook ‘ping pong’ heen en weer. Na een aantal jaren Javier Buiza was het in 2016 de beurt aan de Idse de Jong. Vorig jaar ging het voor Idse mis en ging de beker opnieuw naar Javier. Dit was voor Idse de reden om dit jaar weer revanche te nemen en de beker opnieuw in bezit te krijgen…. En dat is hem gelukt met een 3-1 overwinning op Javier.

Beide spelers van het eerste team, dus nummers 1 en 2, en ook speler 3 van Team 1 kregen een plek op het podium. Anne de jong werd dit jaar derde. Team 1, dat dit voorjaar voor het eerst Promotieklasse gaat spelen, is vastbesloten deze klasse vast te houden. De vereniging is zeer benieuwd en wenst Team 1, net als alle andere teams, veel succes deze voorjaarscompetitie.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.