carnavalsoptocht in olst houd de straten vrij

Met diverse wagens en groepen slingert de optocht zich die dag een weg door het dorp, voorafgegaan door een dweilorkest. Dat zal op de drukke punten het publiek vermaken totdat de optocht voorbij komt. Ook loopt Amicitia Boerhaar mee in de optocht. Die start net als voorgaande jaren bij het Holstohus. De grote wagens kunnen opbouwen op de Dekkerlaan. De route is hetzelfde gebleven. Vanaf de Jan Schamhartstraat naar de Aaldert Geertsstraat en dan linksaf de Kornet van Limburg Stirumstraat op. Dan linksaf de Koningstraat op en weer linksaf de Kuiperstraat in. Vervolgens linksaf de Prins Bernhardstraat in, rechtsaf naar de Koningin Wilheminastraat en dan weer linksaf naar de Aalder Geertsstraat. Bij de kerk rechtdoor het spoor over de Hooglandstraat op en linksaf de Kleiweg op naar Sportcafé de Hooiberg toe. De grote wagens gaan in het centrum rechtdoor naar de Dekkerlaan, zodat ze kunnen afbouwen. De optocht begint om 15.00 uur Na afloop is er een afterparty in de Hooiberg met aansluitend rond 18.00 uur de prijsuitreiking.

Opgeven kan op twee manieren. Via de mail: tonnyschuurman@gmail.com (voor grote wagens en voor 7 februari) en op de dag zelf via opgave in het Holstohus. Dit kan vanaf 14.00 uur (voor alle andere deelnemers).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.