camping het klaverblad in den nul wint gouden zoover award

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Alle accomodaties met een beoordeling hoger dan een 9.0 ontvingen een gouden award. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award”, aldus Gerrie en Bert Hulsbergen.

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Zie ook het overzicht van alle winnaars.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, kan de accommodatiehouder kans maken op een award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.