burgerbelangen raalte presenteert kandidatenlijst

“Het is de taak van de lokale politiek om écht te luisteren naar inwoners en er simpelweg voor te zorgen dat het gewoon prettig wonen is in onze gemeente”, aldus Ben Nijboer, die de lijst van BurgerBelangen aanvoert. “Veel moeilijker hoeft politiek niet te zijn. Dus weg met die stroperigheid en bureaucratie. De afgelopen twee jaar hebben we gewerkt aan een gedegen fundament. Onze kandidaten zijn stuk voor stuk mensen die uit ervaring weten dat de échte verhalen en zorgen niet worden verteld op informatieavonden of in een volle raadszaal. Die hoor je aan de keukentafel en in de derde helft.”

Op de tweede plek van de kandidatenlijst staat Henny Lammers uit Mariënheem, gevolgd door Sylvia van der Heide uit Raalte. Peter van Savoyen uit Laag Zuthem en Therees Groote Wolthaar (Raalte), Wil van Dongen (Raalte), Petra Hegeman (Luttenberg), Luuk Haverkamp (Raalte), Stephan Oosterwechel (Heeten) en Patrick Bakker (Raalte) completeren de top tien.

Nijboer: “Het mag duidelijk zijn dat ik oprecht trots ben op deze club. Een mooie mix aan deskundigheden. Goede vertegenwoordiging over de dorpen. Drie vrouwen bij de eerste zeven. Ervaring en frisse ideeën. Het overgrote deel hier geboren en getogen in Salland en weten als geen ander wat er leeft. Hiermee gaan we onze inwoners weer een stem geven”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.