burgemeester strien samenwerking het toverwoord

Strien hield een pleidooi voor meer samenwerking binnen ondernemend Olst-Wijhe. Samenwerking, waarin de gemeente actief deelneemt en er maximaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden van de regionale samenwerking. “Zoals Kennispoort, onderwijs, onderzoek en exportfaciliteiten. Voor grote en heel kleine bedrijven. Dat maakt niet uit. We doen ons zelf als gemeenschap te kort als wij daar niet veel meer gebruik van maken. Gemeenten moeten over grenzen heen samenwerken, bij ondernemers is dat echt niet anders.”

De volledige nieuwjaarstoespraak van burgemeester Strien is te lezen in de bijlage van dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.