Home / archiefcentraal / burgemeester dadema benadrukt kracht van gemeenschap

"Ik ben trots op onze mooie gemeenschap. Op het karakter dat ons kenmerkt. Ik vraag u om aandacht te hebben en blijven houden voor het gemeenschappelijk belang, voor de kracht van verscheidenheid en voor het feit dat we samen deze samenleving draaiende houden en moeten blijven houden. Op een fantastisch 2018!"

burgemeester dadema benadrukt kracht van gemeenschap

Met die woorden sloot burgemeester Martijn Dadema van Raalte donderdagavond zijn nieuwjaarstoespraak af. In het HOFtheater hieven inwoners en gemeentelijke ambtenaren het glas op het nieuwe jaar. Tevens werd bekend dat Energie Coöperatie Endona uit Heeten zich Goudhaentje van 2017 mag noemen.

De volledige nieuwjaarstoespraak van Martijn Dadema is te lezen via onderstaande bijlage.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.