bouwonderneming hoppen bouwt aan de toekomst

“Ik blijf nog wel actief, daarvoor is het werk veel te mooi. Ik houd van projecten waar vakmanschap en kennis van oude constructies voor nodig zijn. Die kennis draag ik graag over aan de nieuwe generatie”, aldus Anton. Bouwonderneming Hoppen wil Anton hartelijk danken voor zijn inzet. “Hij vertrekt nog niet en wij hopen nog jaren met hem samen te werken.”

Roy Simons is dus sinds 1 januari het nieuwe gezicht van Bouwonderneming Hoppen. Roy is voor velen geen onbekende en al een aantal jaren werkzaam binnen het bedrijf. Hij heeft een gedegen achtergrond als projectleider van verschillende projecten in de regio.

Roy is 33 jaar en samen met zijn vrouw en drie kinderen woonachtig in Heeten. “Ik heb Bouwonderneming Hoppen leren kennen als een bedrijf dat sterk lokaal verbonden is. Veel klanten komen terug omdat ze tevreden zijn over de persoonlijke aanpak en de kwaliteit van het geleverde werk. Dit gaan wij zeker voortzetten. Daarnaast zullen wij ons gaan richten op de veranderingen en uitdagingen die de toekomst brengt. Ik kijk er naar uit om vanuit ons nieuw te bouwen kantoor in Heino verder te bouwen aan Heino en de regio.”

Bouwonderneming Hoppen B.V. is te vinden aan De Weerd 1 in Heino, tel. 0572 – 391401, e-mail: info@hoppenheino.nl. Meer info op staging2.hoppenheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.