Home / archiefcentraal / bokkers trapt nieuwe tour af met feestweekend in heino

Bökkers trapt de 'Schorem Uut De Schiettente Tour' op zaterdag 3 maart af in Heino, waar de wieg stond van de helft van de band. Die avond treedt de bekende band op in een grote evenemententent. 

bokkers trapt nieuwe tour af met feestweekend in heino

DJ Dre en de Ruige Rita’s zorgen voor de verdere muzikale invulling. En omdat die tent er toch staat, kan Heino de middag erop vrolijk verder feesten. Dan is er een na-katermiddag met onder andere fanfare Ons Genoegen, country band Music Road Pilots en gastoptredens van Bökkers.

Het programma op zaterdag 3 maart duurt van 19.00 tot 01.00 uur. De na-kater show op zondag 4 maart begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Kaarten voor de zaterdagavond kosten 15 euro en voor de zondag 10 euro. Voor de zondag ontvangt men na aanschaf van een kaartje ook vier consumptiemunten. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Bökkers: www.bokkersband.nl en bij de Smulbaai in Heino.

2017 was een goed jaar voor Bökkers. Meer dan honderd optredens, een succesvolle editie van Koele Koele en als afsluiting een uitverkochte show in Paradiso. Bovendien werd het vijfde studio-album ‘Schorem Uut De Schiettente’ goed ontvangen. In 2018 lijkt de band dit te overtreffen met al reeds aangekondigde shows op Down The Rabbit Hole, Paaspop, Dauwpop en de Zwarte Cross.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.