bijzonder jubileum bij parochiekoor heeten

Dhr. Berghuis was jaren dirigent en organist, wat hij nog steeds doet voor doordeweekse vieringen. Voor de repetities en weekendvieringen heeft hij plaatsgemaakt voor organist Mariet Nikamp. Dan zingt hij actief mee als tenor in het koor.

Die avond sprak voorzitter locatieraad Harry Vulink mooie woorden naar dhr. Berghuis en overhandigde hem een certificaat en een kaars. Voorzitter Parochiekoor Jan Soesman bedankte dhr. Berghuis ook voor zijn inzet voor al die jaren binnen het Parochiekoor en overhandigde hem een envelop en een mooie bos bloemen.

Voor dit jubileum was nu pas aandacht, omdat dhr. Berghuis een tijdje in het ziekenhuis verbleef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.