bas nijhuis te gast op nieuwjaarsreceptie rohda raalte

Bas Nijhuis signeert op zaterdag 6 januari zijn spraakmakende boek ‘Niet zeiken, voetballen!’ bij Rohda Raalte. Tussen 18.15 uur en 19.30 uur is de internationaal topscheidsrechter samen met schrijver Eddy van der Ley van de partij in de kantine op sportpark Tijenraan. Het bezoek van het duo bestaat uit de verkoop van het boek, een signeersessie en een fotomoment. Als klap op de vuurpijl voeren Nijhuis en Van der Ley een korte show op met vermakelijke anekdotes.

‘Niet zeiken, voetballen!’ vliegt over de toonbank en had na twee weken, naast zeer positieve recensies, de status van bestseller te pakken, met een top 3-notering in de Bestseller Top 60. Na drie weken was het boek al toe aan de vijfde druk. Alle belangstellenden zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.