Home / archiefcentraal / autopalace raalte levert acht autos aan buwie

Buwie Glas & Schilderwerken in Raalte heeft haar hele wagenpark, acht auto's in totaal, laten vervangen door Peugeots. De auto's werden geleverd door AutoPalace Raalte, dat ook in het onderhoud zal voorzien. "AutoPalace Raalte zit bij ons om de hoek, dus bij onderhoud is dit wel zo prettig", stellen Henk Buitenhuis en Peter te Wierik van Buwie.

autopalace raalte levert acht autos aan buwie

Bijna 12,5 jaar geleden richtten ze het bedrijf op. Met twaalf man personeel pakt Buwie alle voorkomende werkzaamheden wat betreft glas- en schilderwerken aan, in heel het land. Auto Palace Raalte maakt onderdeel uit van van de Auto Palace Groep met de hoofdvestiging in Zwolle en nevenvestigingen in Zwolle, Emmen, Hogeveen, Meppel, Steenwijk, Emmeloord, Dronten, Almere, Harderwijk, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Ommen en Raalte.

Auto Palace is dealer van Peugeot, Citroën, DS, Opel, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep & Mitshubishi. Op de foto Peter te Wierik en Gert Pot, bedrijfsleider van AutoPalace Raalte.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.