autopalace raalte levert acht autos aan buwie

Bijna 12,5 jaar geleden richtten ze het bedrijf op. Met twaalf man personeel pakt Buwie alle voorkomende werkzaamheden wat betreft glas- en schilderwerken aan, in heel het land. Auto Palace Raalte maakt onderdeel uit van van de Auto Palace Groep met de hoofdvestiging in Zwolle en nevenvestigingen in Zwolle, Emmen, Hogeveen, Meppel, Steenwijk, Emmeloord, Dronten, Almere, Harderwijk, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Ommen en Raalte.

Auto Palace is dealer van Peugeot, Citroën, DS, Opel, Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep & Mitshubishi. Op de foto Peter te Wierik en Gert Pot, bedrijfsleider van AutoPalace Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.