Home / archiefcentraal / ars cantandi geeft valentijnsconcert in raalte

De Plaskerk in Raalte is op zaterdag 17 februari het decor van een Valentijnsconcert van Vocaal Ensemble Ars Cantandi. Dit koor staat onder leiding van Mark Schrijver en de pianobegeleiding is in handen van Steven Faber.

ars cantandi geeft valentijnsconcert in raalte

“Wat is er mooier voor een koor om rond Valentijnsdag een programma te mogen zingen waarin de liefde centraal staat?”, aldus het koor. Ars Cantandi zingt tijdens dit concert liederen van Barber, Elgar, Marschner, Schubert en Standford; liederen die elk op hun eigen manier een facet bezingen van hoe de liefde ervaren kan worden.

Liefde kabbelend als een beekje, liefde als het beleven en voelen van levenslust, de liefde als in een vrolijke dans of liefde uitgezongen in een serenade; het komt allemaal voorbij in dit afwisselende Valentijnsconcert. Het volledige programma kunt u lezen op de site van Ars Cantandi.

De Plaskerk is op 17 februari geopend vanaf 19.30 uur, waarna het concert start om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Wereldwinkel Raalte of via de koorleden. U kunt ze ook zelf bestellen via www.arscantandi.nl. Voor aanvang van het concert, bij de ingang van de kerk, bedraagt de entree €15,00.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.