Home / archiefcentraal / aque vital reikt 250ste zwemdiploma

Zaterdag 27 januari vond er diplomazwemmen plaats bij Aqua Vital zweminstituut salland te Vital Centre. Een spannende dag voor de kinderen. De zenuwen bleken al voor niets te zijn en ze slaagden allemaal voor het superspetters zwemdiploma van de KNZB. Na het zwemmen vind er zoals altijd een feestelijke diploma uitreiking plaats. Dat gebeurde meestal door zwemjuf Aafke Willemsen samen met Spetter het vriendje van Aqua Vital.

aque vital reikt 250ste zwemdiploma

Dit keer had Spetter voor de kinderen en Aafke een mooie verassing. Omdat dit keer niet zomaar de zwemdiploma’s werden uitgereikt door Spetter. Er zat een hele bijzondere zwemdiploma erbij. Dit is namelijk het 250ste zwemdiploma dat in zwembad bij Vital Centre is gehaald sinds Aqua Vital in 2015 is begonnen met de zwemlessen van Superspetters. De gelukkige is Kiki Beuwer, zij kreeg van Spetter en Aafke het bijzondere zwemdiploma en een mooi cadeau. De andere 10 geslaagde superspetters kregen van spetter ook een mooie verassing en zo gebruikelijk de superspetter medaille en hun superspetters zwemdiploma van KNZB.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.