amicitia grabbelt naar muziek

De oudere jongere onder ons heeft er vast wel eens met zijn handen in gezeten…de grabbelton. Grabbelen en graaien in een ton vol zaagsel en dan als een kind zo blij zijn met het gekozen presentje. Showkorps Amicitia Boerhaar geeft u dit jaar tijdens de jaarlijkse uitvoering de gelegenheid om in haar muzikale grabbelton te graaien. De dans- en muziekstukken die uit de grabbelton komen zullen u verrassen, want zoals u weet is Amicitia van alle markten thuis.

Vele verschillende stijlen van latin, disco, tango tot polka zullen uit de grabbelton getoverd worden. Showkorps Amicitia hoopt u uiteraard weer blij te maken met haar show en nodigt iedereen dan ook van harte uit om te komen grabbelen in Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg in Boerhaar.
Zoals u van het showkorps gewend bent zal het entertainmentgehalte weer hoog zijn.

De jaarlijkse uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 20 januari om 20.00 uur en zondag 21 januari om 14.00 uur in Feest- en Sfeerlocatie Logtenberg Boerhaar. Entree voor de uitvoeringen bedraagt 5 euro, voor jeugd tot 12 jaar is toegang gratis. Donateurs hebben gratis toegang op vertoon van donateurkaart.

Na de uitvoeringen kan er weer gestart worden met nieuwe opleidingen. Een ieder, jong of oud, met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend 4 gratis proeflessen te nemen of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl, of op facebook: Showkorps-Amicitia-Boerhaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.