Home / archiefcentraal / ambitieuze plannen voor energieneutraal dorpshuis

ambitieuze plannen voor energieneutraal dorpshuis

Burgemeester Ton Strien bekijkt met belangstelling de ambtsketen van de Zwolse nachtburgemeester

Burgemeester van Olst-Wijhe, Ton Strien, draagt voor één nacht zijn verantwoordelijkheden over aan de Nachtburgemeester van Herxen.

“Op het terras starten we om 20.30 uur met een winter- bbq, om precies 21.00 uur start de ‘Dorpshuus tot Dorpshuus-tocht’ waarbij een aantal solex rijders een uur lang rondjes rijden naar het nabijgelegen buurtdorp Windesheim.”

Er is een fietscompetitie Herxen tegen Windesheim. Drie topwielrenners uit Herxen strijden tegen drie topwielrenners uit Windesheim. Op een groot scherm is te volgen hoe de wielrenners virtueel de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Bloedstollend spannend en wees op tijd want het gaat ergens om! De nachtburgemeester van Zwolle Jeroen van Doornik maakt portreten van “Wat en Wie u wilt”.

Hij is de eerste officieel benoemde nachtburgemeester van de gemeente Zwolle, die zich inzet voor ‘een creatief, bruisend en veilig nachtleven’. De muzikale omlijsting verzorgen DJ Judas en de New Country Ramblers. We nodigen heel Salland uit om deze meer dan gezellige avond bij te wonen, maar vragen ook -met open vizier- of jullie de ludieke acties willen steunen middels een sponsorbijdrage. We denken een gezellig en gevarieerd programma te bieden, wees en voel je welkom.

Fred benadrukt dat het vooral een ontiegelijke gezellige avond gaat worden

Check Facebook Herxer Marke of www.onswindesheim.nl voor meer info.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.