als spinningmarathon bij leef wijhe

Dit doen wij in het bijzonder voor Tineke, de vrouw van Han Jansen, één van onze leden van mountainbikeclub Zwakenberg uit Wijhe. In april 2017 werd bij haar ALS geconstateerd en hebben wij kunnen ervaren welke impact ALS heeft. Tineke is strijdbaar en wij willen haar moreel steunen.

Team Tineke uit Wijhe
Op 31 mei gaan, Andre Assink, Bert van Leussen, Stef Nijboer, Gerrit Pieter Roetert Steenbruggen, Henk Temmink en Martin Westerbeek samen de Mont Ventoux beklimmen. Door als ‘Team Tineke uit Wijhe’ deel te nemen aan het Mont Ventoux evenement steunen zij de Stichting ALS Nederland met 6 x € 1.500 = €9.000,-. Om dit bedrag bijeen te krijgen organiseren zij meerdere activiteiten. Zo ook de spinningmarathon bij LEEF. Wil jij een bijdrage leveren? Fiets dan mee tijdens de spinningmarathon.

Nog enkele plekken beschikbaar
Op zaterdag 20 januari zijn er nog enkele plekken beschikbaar om te spinnen. Tussen 9.00 en 13.00 uur wordt er ieder uur een nieuwe sessie gestart. Een sessie duurt 50 minuten en kost €10,-. Zorg dat je minimaal 20 minuten voor aanvang aanwezig bent. Opgeven kan bij Bert van Leussen via vleussen@ziggo.nl. Wees er snel bij want vol=vol!

Meer informatie of doneren
Wil jij meer informatie over het evenement of een eigen donatie doen? Dat kan via de teampagina van ‘Team Tineke uit Wijhe’: staging2.tourduals.nl/team/team-tineke-uit-wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.