Home / archiefcentraal / afzien voor deelnemers aan slipjacht in luttenberg

Jachtvereniging Soestdijk was vorige week zaterdag weer te gast in Luttenberg voor de jaarlijkse slipjacht. Tientallen ruiters en nog veel meer honden volgden een geurspoor door de omgeving van het dorp. 

afzien voor deelnemers aan slipjacht in luttenberg

Onderweg was het springen over sloten, maar soms ook gewoon er doorheen. Brrr. Want het was sowieso al koud. De route was dan ook enigszins ingekort. Tientallen belangstellenden volgden de route om de verrichtingen van de ruiters en hun paarden te kunnen bekijken. Fotografe Annet van Raalten reed erachteraan en schoot dit plaatje op een rustig plekje in de route.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.