Home / archiefcentraal / 680 deelnemers aan tiende editie van snertwandeling

680 deelnemers aan tiende editie van snertwandeling

“Het was super mooi wandelweer”, vertelt medeorganisator Tineke Schipper. “Mensen waren allemaal enthousiast en genoten na de wandeling van een lekker warm kopje snert. Er was een verloting die goed liep, er werden cadeauverpakkingen met Red Horse bier verkocht en we kregen ook nog vrije giften. Een super opbrengst na een leuke dag.”

Stichting Red Horse Company zamelt met de jaarlijkse wandeling geld in voor de allerarmsten in de Filipijnen. Eind januari vertrekt weer een delegatie van de stichting daarnaartoe om ter plekke huizen te bouwen.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.