42e stratenvolleybaltoernooi in wijhe sportief en succesvol verlopen

Twaalf teams streden om de eerste plaats. Dit jaar ging de beker en de taart naar het team van ‘Beentjes los’, die in een spannende finale tegen team Henk’s Harem speelde. Team Netwerk eindigde op de derde plek.

Volgens de organisatie was het een gezellige en sportieve middag. Veel publiek wist de weg naar de sporthal te vinden. De toernooicommissie kijkt enthousiast terug op het toernooi en wil de deelnemende teams en alle vrijwilligers danken voor hun aanwezigheid.

Uitslag
1 Beentjes los
2 Henk’s harem
3 Netwerk
4 Transformers
5 de Nulletjes
6 Olstars
7 Liters bier
8 Akkewinde eo
9 Balkenbreiers
10 de Docenten
11 Buurtjes
12 Watersnippers

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.