Home / archiefcentraal / 36 wandelgidsen voor riny holterman

Riny Holterman uit Broekland heeft alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig gewonnen. Het gaat om maar liefst 36 titels. "Eerlijk gezegd wist ik niet eens meer dat ik me had opgegeven voor deze loterij", vertelt ze. De uitgeverij verloot elke maand al haar gidsen onder fanatieke wandelaars.

36 wandelgidsen voor riny holterman

De gidsen van Gegarandeerd Onregelmatig zijn al meerdere keren bekroond. “We zijn dit jaar genomineerd met een gids voor de ‘mooiste wandelroute van de Benelux'”, vertelt Maarten Metz uit Lierderholthuis, directeur van Gegarandeerd Onregelmatig. “Komende maand horen we op de Wandel- en Fietsbeurs in Gent of we hebben gewonnen.” Deze maand bracht de uitgeverij nog de nieuwe wandelgids ‘Lopen langs Linies’ uit, met daarin onder andere een wandeling langs de IJssellinie.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.