witte boskampse kerstmarkt

Inmiddels was het al gezellig druk op de kerstmarkt en een ieder genoot van de heerlijke kerstsfeer. Daar de markt zelf in Eetcafé Boskamp en een verwarmde tent werd gehouden, merkten de standhouders en de mensen binnen er weinig van. Zodra men echter het kerstplein betrad, waamde men zich in een compleet andere wereld. Een fraai gezicht met een draaimolen en herders in de sneeuw.

Na zijn rondgangen over de kerstmarkt was het de taak van de kerstman om de door de kinderen gemaakte werkstukjes van de kleurplaten te beoordelen. De uitslag van de kleur- en plakwedstrijd was als volgt: onderbouw: 1 Yvet Lugtenberg, 2 Jill Isfordink en 3 Kate Jansen en bij de bovenbouw: 1 Lucas Blijd, 2 Anke Roesink en 3 Lex van Hinden. De kinderen hadden er weer ware kunstwerkjes van gemaakt. Na het bekend maken van de prijswinnaars ging de markt vrolijk verder met de gezellige klanken van Just a Band uit Heeten, terwijl Gerwin Harleman in de pauzes voor de achtergrond muziek zorgde.

De organisatie had op 2 plekken een iets gewijzigd raadspel opgesteld. Voor het winnen van de boodschappen-mand moest dit keer niet de prijs maar het gewicht worden geraden, deze was: 10,45 kg. Anton Kappert uit Boskamp kwam hier met 10,75 kg het dichtste bij en heeft de mand gewonnen. Om een elektrische accuboormachine te winnen moest het gewicht van een emmer met allerlei klein ijzer worden geraden. Het juiste gewicht van 21,0 kg. Dit werd door 3 mensen goed geraden, maar na loting was Arie Oeseburg eveneens uit Boskamp de gelukkige en won de boormachine.

Hoewel door de weergoden op de proef gesteld, was het weer een geslaagde Boskampse kerstmarkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.