winterwandeling vanaf de laarman in luttenberg

In het jaar dat Luttenberg haar 700-jarig bestaan viert, voert de route langs enkele plekken die van belang zijn voor de historie van het dorp. De deelnemers aan de korte route hoeven vanaf de rustplaats niet terug te lopen, maar worden met de Pipo-wagen terug gebracht naar museum De Laarman. En daar staan onder andere koffie, warme chocolademelk en erwtensoep klaar. Vuurkorven branden en het smidsvuur is aangestoken. Ook de kaarsenmakerij is de hele dag geopend. Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur. Deelname kost 3 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis).

Wilt u als grotere groep meewandelen, dan zien beide organisaties graag dat u zich van te voren aanmeldt via info@delaarman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.