werkgroep haarle noord bezoekt kamerleden en plaatst spandoeken bij n35

De twee regionale kamerleden houden bij De Klomp eens in de zes weken een spreekuur om zichtbaar te zijn in de regio en het voor de mensen makkelijker te maken om met politici in contact te komen.

Wolfkamp zette in een paar woorden de problematiek rond Haarle, de (mis)communicatie met Rijkswaterstaat en de N35 uiteen en besloot dat er een tunnel moest komen. “Dat is wat wij willen voor de veiligheid van onze kinderen.” Over de kosten had hij ook nagedacht. Een globale offerte bij een plaatselijke aannemer komt neer op een kostenplaatje van een miljoen euro. Wolfkamp verwijst naar een kamerbrief van vrijdagavond waarin wordt aangekondigd dat er honderden miljoenen beschikbaar komen voor infrastructuur. Daar is Haarle-Noord er één van nodig, dus dat moet de insteek van de kamerleden zijn voor Haarle.

Zowel Azmani als Von Martels vond het een duidelijk verhaal. De twee nemen de wens van Haarle-Noord mee in hun betogen. De beide mannen verdwenen net zo snel als ze hun punt gemaakt hadden, thuis in Haarle wachtten de buren met spandoeken die daar ter plekke worden geplaatst. Zo kan iedereen zien waar de tunnel moet komen. Haarle-Noord gaat door.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.