wereldhits en de harde waarheid in het hoftheater

Symfo Classics- The Best of Symphonic Rock | Sound and Senses
Na een eerste reeks concerten en een reprisetour is Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock nu al een begrip in het circuit van Nederlandse theaters en popzalen. In het nieuwe programma ‘Sound and Senses’ worden wereldhits van onder andere Pink Floyd, Yes, Genesis, ELO en Alan Parsons Project gespeeld en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Deze hits worden vertolkt door de vocalisten Edward Reekers, Cindy Oudshoorn en Martin van der Starre met de band onder leiding van meestergitarist Joost Vergoossen. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek is gegarandeerd. Een unieke live-ervaring waarbij genieten met oren, ogen én met gevoel centraal staat.

Er zijn nog enkele staplaatsen beschikbaar voor Symfo Classics op vrijdag 8 december 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,- per stuk.

André Manuel | De Onzen
André Manuel gaat in zijn 632ste programma De Onzen op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. Het zet je aan het denken. Zijn voorstelling is actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor André Manuel op zaterdag 9 december 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,- per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.