vvd organiseert flitscongres sport voor sportbestuurders

Bijna iedereen houdt van sporten. Alleen doet lang niet iedereen dat meer op de ‘traditionele’ manier, bij een sportvereniging. Een dalend ledenaantal en minder budget vanuit de gemeente vragen om innovatie. Sporten 2.0 dus. Maar hoe?

Een aantal sportbestuurders is uitgenodigd om hun ‘best practice’ te delen. Daarnaast zal SportService Zwolle het belang van samenwerking tussen breedte- en topsport toelichten. Oud-bondscoach en NOS turncommentator Hans van Zetten begeleidt tot slot de discussie met de zaal. De uitkomsten van het congres zijn basis voor het VVD Sportmanifest voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Denkt en doet u mee? Aanmelden kan t/m woensdag 6 december via annebethwestra@home.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.