vrijwilligers sv nieuw heeten nemen onderscheidingen in ontvangst

Foto: v.l.n.r. Henk Spoolder, Joop Spoolder, Harrie Kemper en Gerrie in ’t Veld, Annie Herder (links zittend), Annie Schrijver (rechts zittend)

De vrijwilliger van het jaar 2017 is Gerrie in ’t Veld. Door haar grote betrokkenheid bij de club heeft ze volgens de club deze eervolle onderscheiding meer dan verdiend.Wanneer je op De Belte komt is de kans groot dat je Gerrie tegen het lijf loopt. Gerrie houdt zich bijvoorbeeld bezig met het jaarlijkse sportkamp, het wassen van sportkleding, de kleedkamerschoonmaak en indeling daarvan.

Henk Spoolder is benoemd als erelid van SV Nieuw Heeten. Een grote verdienste na 45 jaar vrijwillige inzet voor de sportvereniging. In die tijd was hij jarenlang handbalscheidsrechter, was hij betrokken bij de loterij en het ophalen van oud papier. Annie Schrijver en Annie Herder zijn benoemd als ereleden van SV Nieuw Heeten. De beide Annies zijn al meer dan 50 jaar vrijwilliger van SV Nieuw Heeten. Zo hielden zij zich vooral bezig met de verjaardagsactie van de club. Waar er iemand jarig was in Nieuw Heeten, zag je een van de Annies steevast de enveloppen, graag met inhoud, weer ophalen.

Namens de KNVB kwam ambassadeur Arie Oeseburg als speciale gast naar de vrijwilligersborrel. Hij had een verrassing voor Joop Spoolder en Harrie Kemper. Beide heren ontvingen de gouden speld van de KNVB voor hun jarenlange inzet voor SV Nieuw Heeten. Joop is al 26 jaar consul binnen de vereniging, een stille kracht. Waar Joop vroeger vroeg uit de veren moest vanwege een afgelasting, konden de voetbalspelers zich nog eens omdraaien in bed. Harrie is sinds 1992 de duizendpoot binnen de vereniging. Als bestuurslid, materiaalman, in de organisatie van de kerstcrossloop en ATB toertocht, in de organisatie van het sportkamp en ook nog als voetballer van het vijfde. Dan heb je de eervolle onderscheiding volledig verdiend.

Na de onderscheidingen en mooie anekdotes was het tijd om echt te gaan borrelen. Het luxe buffet werd verzorgd door het plaatselijke Café Vosman. Tussendoor zong het Nieuw Heetense koor Just4fun onder leiding van Agnes van der Burg op aanstekelijke en enthousiaste wijze, mooi uitgedost allerlei mooie kerstliederen.

Al met al kwam een bont gezelschap van heel oud, oud, middelbaar en jong samen om te borrelen. Zo spreek je elkaar weer eens op een andere manier. A’j ‘t met mekaere doet, hoe’j ‘t nie alene te doen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.