voedselbank raalte ontvangt cheque van 5 000 euro

De eind 2014 opgerichte foundation heeft tot doel het financieel ondersteunen van sociale en culturele (ontspannings) activiteiten en/of initiatieven in de breedste zin van het woord. Vanuit en ten behoeve van de regionale gemeenschap. Het is al de derde keer dat de Voedselbank op een bijdrage van de stichting mocht rekenen.

De afgelopen periode heeft de foundation financiële ondersteuning verleend aan het Sallands Vrouwenkoor voor het Nieuwjaarsconcert, de Oudheidkundige Vereniging voor de tentoonstelling van schilderijen van de regionaal bekende schilder Peter Visser, Hoe Mooi Is Olst voor de autotocht voor alleenstaanden in de gemeente Olst-Wijhe en het Vaassens Fanfare Korps voor de aanschaf van nieuwe uniformen. Daarnaast probeert de foundation ook financieel bij te dragen in het behoud van de basisschool in Welsum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.